Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:29 | September 2, 2013

detaljer.

Ok, vi sitter i bilen mot Stockholm nu! Jag har inte varit hemma på snart två månader och det känns väldigt konstigt men också rätt bra. Vi får se hur det känns när jag är framme, jag har ju varit i mammas lägenhet och stuga mestadels förutom när jag har sovit hos vänner så jag har på något sätt haft henne nära hela tiden. Jag är förberedd på en chock nu när jag återgår till mitt “vanliga liv”. Även om det aldrig kommer bli detsamma igen nu när min mamma och bror inte finns mer. Något jag verkligen kommer sakna i Malmö är mammas stuga. Jag är så glad för mitt beslut att behålla den och i morse gick jag runt och fotade allt in i minsta detalj så kan jag titta på alla bilder tills jag åker ner om två veckor igen. Stugan har blivit min fristad nu efter allt som har hänt!

butterflies

fin förvaring

fin förvaring

fin förvaring

basilika

blommig radio


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här