Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:53 | August 23, 2013

Mammas dag

Idag är det mammas dag! Varje dag i två veckor har jag, pappa och mina fantastiska vänner arbetat med förberedelserna inför mammas begravning och mottagning och nu är det snart dags. Jag är väldigt glad att det är så fint väder och mammas stuga(där mottagningen äger rum) är färdigställd. Jag smågråter hela tiden men hoppas att jag idag även ska få minnas mamma med ett leende på läpparna. Den här dagen ska gå i mammas tecken, jag älskar dig så mycket mamma!

mamma

0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här