Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:16 | July 24, 2013

update.

Jag pratade med läkaren här på avdelningen precis och hon ser det som ett dåligt tecken att mamma inte blir bättre nu under behandlingen. Efter strålningen som är klar på fredag vill de att hon ska till hospice i Malmö och det vet jag är något av det värsta tänkbara enligt mamma. Det är “sista anhalten” som mamma brukar kalla det men där ska de i alla fall se efter henne. Läkaren jag pratade med tror inte att mamma kommer bli bättre men samtidigt sa hon “men jag vill inte ta ifrån dig allt hopp”. Det kan jag säga att hon gjorde just där och då. Många säger att man ska veta när det är över men jag känner mig själv och jag känner min mamma väldigt väl och vi fungerar inte så. Sedan mamma blev sjuk har alla hennes chanser att förlänga livet med varit det som har betytt mest för henne. Så mamma ska få fullfölja sin behandling, det är jag väldigt bestämd över och läkaren hade inte tänkt sig något annat. Jag är med mamma på strålningsavdelningen varje dag och nu har hon gjort sju av tio behandlingar. Det är metastaserna i hjärnhinnan som gör att hon får huvudvärk och de är rädda att de inte kan sluta ge henne smärtlindring och lugnande och då kommer hon nog inte riktigt kunna bli sig själv igen sa läkaren. Men jag fortsätter kämpa, det är det minsta jag kan göra för min mamma och jag vet hur mycket det betyder för henne! Behandlingen verkar även i upp till fyra veckor efter sista behandlingstillfället vilket ger mig ytterligare hopp. Min kille som jag har tvingat vara kvar på semestern i Frankrike flyger hem till mig i kväll. Det känns skönt! TACK till er också, ni är helt fantastiska ska ni veta. Den här kommentaren fick jag på Instagram häromdagen från en av mina läsare. Jag har burit den med mig sedan dess, tack Natalie, jag tror på mirakel!

mirakel

0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här