Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:01 | July 24, 2013

my secret getaway.

De timmarna jag inte spenderar på sjukhuset spenderar jag i mammas lilla stuga. Jag älskar det stället, mamma har gröna fingrar och har byggt upp ett riktigt litet paradis där ute på Stolpalösa. Jag har städat och organiserat växthuset som var lite kaosartat, storstädat inne i stugan och den inglasade verandan, vattnat varje dag, skruvat upp hyllor, speglar och annat som har behövt fixas. Pappa har hjälpt mig laga gräsklipparen och klippt gräset, igår klippte vi häcken och vi sköter om alla blommorna med mycket kärlek och omtanke. Jag har sagt det innan och jag säger det igen, trädgårdsarbete är väldigt terapeutiskt. Nu är jag på sjukhuset hos mamma och om jag hinner i kväll ska jag rensa ogräs, lägga ut täckbark och sedan är snart hennes stuga i toppskick. Bortsett från mina augustiprojekt som bl.a. blir att måla om uterummet och lite fler möbler som ska målas vita. Vad tycker ni? Mysigt va!

sommarstuga

chihuahua

krukor

sommarstuga inredning

trädgårdsmöbler

vacker brunn


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här