Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:21 | July 1, 2013

1 juli.

Igår hände det, det som inte händer mig särskilt ofta längre efter fyra år här, men jag gick vilse i Stockholm. Jag och Charlie var ute på långpromenad och så hamnade vi på Östermalmsgatan på vägen hem. Jag fick för mig att vi på så sätt skulle komma ner till Humlegården men jag förväxlade gatan med Kommendörsgatan och hamnade helt fel så jag fick använda mig av gps i min iPhone för att hitta rätt igen, haha. Lite pinsamt när jag har bott här så länge och då vi bor så centralt, det är inte några jättestora områden att vänja sig vid direkt. När vi väl hade hittat hem kom Anki, min killes mamma, och lämnade av deras söta hund Molly. Vi ska passa henne och även deras hus ute på Lidingö i en vecka. Så nu har jag varit ute på morgonpromenad med hundarna och ska packa lite innan vi kör ut till Lidingö. Det ska bli så skönt att komma från stan, det värsta som finns är att vara kvar i ett sommartomt Stockholm.

djurgården

djurgården

Shorts Forever21 / Tröja Cubus / Solglasögon Rayban / skor Lindex / sjal Magasin du Nord


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här