Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:40 | June 20, 2013

Det jobbigaste.

.är de där plötsliga tankarna som kommer över en då man inser att man faktiskt inte förstår vad som har hänt. Som nu när jag kom på att jag måste packa ner min svarta klänning för att gå på min brors begravning. Jag minns när min tjejkompis lånade den klänningen till sin farmors begravning och när jag rensade ur min garderob för ett tag sedan tänkte jag att det ändå kan vara bra att ha en klänning som passar till en begravning. Då hade jag aldrig trott att jag snart skulle behöva använda den, och inte att jag skulle behöva använda den till min älskade brors begravning.


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här