Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:45 | June 11, 2013

hej.

Tack till alla er som tänker på oss! Det betyder oerhört mycket och vi har fått så mycket stöd från alla runt omkring oss. Jag såg att någon reagerade på att jag bara skulle ta paus från bloggen en vecka och sedan såg jag ett tiotal andra som gick i mitt försvar. Tack till er också! Jag tycker, precis som ni, att man aldrig ska lägga sig i någon annans sätt att sörja. Min blogg har jag haft i fem år, jag ser den inte lika mycket som ett yrke utan mer som en del av mig själv. Ni läsare har varit ett otroligt stöd för mig och även om jag inte känner mig skyldig att dela allt med er så vill jag ibland göra det. Jag var dessutom tvungen att sätta en gräns för min egen skull, annars vet jag att jag hade bloggat långt tidigare. Det har varit så många gånger den senaste veckan som jag har velat “prata” med er och skriva av mig. För vissa dagar förstår jag absolut ingenting, då går det knappt att sörja utan då måste jag sysselsätta mig med annat. Andra dagar gråter jag bara i ren panik, går genom en massa detaljer i huvudet och undrar vad vi hade kunnat göra annorlunda. Och så finns det de dagarna när min kropp inte orkar mer, en sådan dag hade jag i söndags, då bara sov jag på soffan hela dagen och försökte förgäves hålla mig vaken till diverse filmer utan något lyckat försök. Så som ni säkert förstår är det inte bara så att vi människor sörjer på olika sätt, utan en och samma människa kan också sörja på flera olika vis.


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här