Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:20 | May 24, 2013

Båtliv.

Igår var jag på en riktigt annorlunda men rolig fest ute vid Danviksbron och vi åkte båt ut från Skeppsbron, jag filmade en hel del som ni kommer få se när jag har klippt ihop en film från min vecka. Jag och Alva hade i alla fall jättetrevligt och gick sedan vidare till Berns och mötte upp lite kompisar som hade käkat middag. Det blev dock tidig hemgång för min del, Charlie var ensam hemma och behövde rastas och så har jag ett tidigt morgonmöte idag.

dagens outfit

Väska Louis Vuitton / Skor DinSko / Jeans All Saints / kepsen är en kompis och kommer från Tiger / tröja Gina Tricot


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här