Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:59 | May 23, 2013

Torsdag.

Vad roligt att en läsare skrev en kommentar och frågade om jag har märkt något specifikt beteende hos mig själv som jag använder för att stänga av sorg. Oh yes, you got me! Jag städar, haha! Igår åt jag och killen middag i solen på Sabai Soong(god thai på Linnégatan, Stockholm) sedan drog jag med honom hem och så rensade vi i lägenheten och slängde grejer hela kvällen. Jag höll på till midnatt. Samtidigt som det är något jag inte vill sluta med(alltså att vara organiserad och städa) så inser jag att jag använder det för att försöka “städa bort något annat”. Någon som känner igen sig? Som du skrev Frida så kan det gälla allt som ger en en tillfällig känsla av lycka, att shoppa, äta osv. Konstigt nog mår jag så mycket bättre idag, jag antar att jag försöker ta kontroll över de sakerna i mitt liv som jag faktiskt kan påverka.

dagens outfit

Jag och Charlie utanför Sabai Soong där vi åt middag igår


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här