Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:26 | May 22, 2013

Onsdag.

noa noa pr

Ledsen för min lilla mini-paus men jag behövde bara göra precis vad jag kände för igår. Det slutade faktiskt i att jag gick till kontoret och packade paket till några av er fina bloggläsare som vann i senaste bloggtävlingen. Det var avkopplande och härligt att faktiskt få en påminnelse om att ni är riktiga människor där bakom datorskärmen. Jag känner mig extra nära er när jag få se var ni bor, skriva ner era adresser på kuvert och försöka minnas om jag har besökt alla ställen ni kommer från. För utspridda över hela Sverige(och Norden) det är ni verkligen, vilket jag tycker är jättekul! Min onsdag startade jag med frukost hos NoaNoa på Kungsgatan här i Stockholm där jag och 7 andra tjejer fick testa deras nya webshop med hjälp av en iPad. Fler bilder och mer om det lite senare!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här