Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:13 | May 20, 2013

Klädkod.

neon jumpsuit

Jag ska på en födelsedagsfest på fredag där de har bjudit in med klädkoden färgglatt excentriskt. Inte det lättaste men nu har jag i alla fall klickat hem den här godingen från Mounette Universe och håller tummarna att den passar. I morgon tänkte jag ge mig ut på jakt efter gnuggisar(ni vet sådana där fejk-tatueringar man hade när man var liten) som gärna får vara färgglada fjärilar, blommor eller liknande. Var man hittar det har jag ingen aning om men jag hoppas att jag har turen på min sida.


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här