Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:12 | May 15, 2013

MALMOE

Åh, det är alltid lika mysigt att komma hem till lilla mamma i Malmö. Jag blir serverad ostbricka då mamma vet att det är min favoriträtt(om man nu kan kalla det för en rätt), tandborsten ligger i en liten påse med en lapp på där det står “Linn” på, jag får hjälpa mamma med inställningarna i hennes Mac som hon inte överhuvudtaget förstår sig på. Jag får krypa ner i sängen bredvid min lilla älsklingsvovve som ligger på sin plats halva natten sedan ska hon ner under mitt täcke och sova längst med mina ben. När jag vaknar på morgonen står mitt favoritkaffe framme på diskbänken och jag får ta en promenad runt kvarteret med min älskling. Idag bjuder dessutom Malmö på sommarväder(det ska bli 18-20 garder och sol) och vi ska ut i mammas stuga. Jag har t.o.m. med mig bikini och shorts!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här