Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:02 | May 14, 2013

Throwback

Så mysigt, det ösregnar utanför fönstret vilket passar mig perfekt för idag ska jag bara packa upp, packa igen och fixa en massa praktiska saker innan jag flyger till Malmö i kväll. Jag tänkte visa er lite av min shopping i London idag och klippa ihop en liten film av allt jag har filmat. Jag saknar Charlie så oerhört och hittade de här söta bilderna på henne från när vi medverkade i ett tv-program om hundar, jag tror det var 2010 eller 2011. I kväll får jag träffa min lilla älskling igen!

chihuahua

dusch

hundcafé

chihuahua


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här