Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:28 | May 14, 2013

New in from London…

Om man kan bli förälskad i en tröja så tror jag att jag har blivit det i min nya från Primark. Båda två fyndade jag för ynka 80kr/st(jag vet, det är löjligt billigt på Primark) och jag älskar verkligen den med lejonet på. Han är så fin! Jättehärlig kvalitet också. Primark är bra för bas- och mysplagg om ni frågar mig men jag känner alltid på kvaliteten innan jag köper något där, även om allt är väldigt billigt så avskyr jag när ett plagg håller en tvätt och sedan känns som en disktrasa.

Jag fyllde ju år i mars och fick en jättegod parfym av Sofia från See By Chloé och en jättefin scarfs från Vivianne Westwood av Maria som jag tänkte använda redan nu i Malmö. Med mig hem från London fick jag även tre klänningar, lite basplagg som ni får se en annan gång och så kunde jag inte motstå det här super-kitschiga iPhone-skalet, haha. Jag brukar vara rätt duktig på att motstå allt glittrigt som frestar mig nuförtiden(med risk för att fylla garderoben med alldeles för söta saker som jag aldrig kommer använda) men det här var jag bara tvungen att köpa.

primark london shopping

see by chloe parfym

primark london shopping

vivianne westwood

chanel iphone skal


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här