Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:49 | May 11, 2013

ÖNSKERUBRIKER

När jag satt och gick genom min dator på flyget till London igår så hittade jag ett dokument jag helt har glömt bort och det är alla era önskerubriker. Jag förstår inte hur jag kunde glömma bort det men nu har jag sammanställt alla era roliga förslag och ser fram emot att börja beta av listan. Tack för inspirationen!

– Skåne vs. Stockholm
– Måste-ses-filmer
– Min favoritplats i hela världen
– En låt jag aldrig tröttnar på
– Mina väskor
– Mina skor
– Mina vänner
– Min familj
– Pojkvän gästbloggar: Såhär är min flickvän
– Vad gör mig lycklig
– Att hantera svartsjuka
– Mina bästa kärleksknep
– Så här hittar jag motivation när jag har en dålig dag och helst vill dra täcket över huvudet och bara slöa…
– Om utseendefixering tycker jag…
– En fredagskväll hemma äter jag helst…
– Såhär var min barndom
– Vad jag skulle göra om jag visste att jag inte kunde misslyckas
– Kära 16 åriga jag…
– Min gymnasietid
– Livet som bloggerska
– Det första och sista jag tänker på när jag vaknar och innan jag somnar
– In my handbag, vad jag inte klarar mig utan
– Vem som gör vad i hemmet
– This is my future/Framtiden
– This is my past
– Hur såg mitt liv ut i Skåne innan jag flyttade upp. (Kärlek, boende, jobb, vänner, vad hittade du på på helgerna osv.)
– Ris och ros med Malmö.


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här