Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:59 | May 3, 2013

WEEKEND

Nej hörni, nu tar jag helg! Min fredag kommer ägnas åt att spela tennis och sedan ska jag och killen ut och äta på någon mysig restaurang men det blir en lugn kväll. I morgon tänkte vi nämligen åka på utflykt och lämnar stan tidigt på morgonen. På kvällen ska jag fira min tjejkompis Vida med lite andra härliga vänner! Vi hörs i morgon, trevlig helg!

dagens outfit

dagens outfit

Byxor och jacka H&M, tröja KappAhl, halsduk Missoni for Lindex, väska Louis Vuitton, stövlar Bianco, solglasögon Burberry


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här