Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:43 | May 2, 2013

Safarikängor

Förra våren innan vi skulle till Sydafrika(och bland annat åka på safari) så började jag leta efter ett par snygga safarikängor. Det hade kommit ut ett par i butik men jag hittade inga som föll mig helt i smaken. Jag vill även kunna använda de här hemma om man vill ut och vandra i skogen på våren och sommaren när det är lite varmare. Nu hittade jag däremot de här från Merrell och föll pladask, precis vad jag har letat efter men nästan hade glömt bort att jag ville ha.

safari kängor

merrell


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här