Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:03 | May 1, 2013

Vintage in Barcelona

Efter ett önskemål från en läsare vi namn Caroline som ska till Barcelona idag kommer här lite tips på vintage shopping. Vi hade som sagt begränsad tid när vi var där, rättare sagt 1,5 timme till shopping men guiden visade oss till Carrer dels Tallers, en gata som ligger första in till höger när man gå ner på La Rambla från Plaza de Catalunya. Där ligger två väldigt bra vintage-affärer vid namn Retro City och Holala Ibiza. Ha en underbar resa!

second hand barcelona

tallers

second hand barcelona

second hand barcelona

second hand barcelona

second hand barcelona

second hand barcelona

second hand barcelona

second hand barcelona


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här