Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:31 | April 29, 2013

Monday feeling.

Jag ägnade förmiddagen åt att städa lägenheten efter helgen och kika på lite hus att hyra nere i Frankrike, vi är ett gäng som tänkte spendera två veckor i eller runt Cannes i juli. Har ni några tips på bra hyra-hus-sidor får ni gärna tipsa, det är en djungel där ute. Nu är jag på kontoret och ska dyka ner i räkningar, mail-inkorgen och städa mitt skrivbord.

dagens outfit

halsband

fransstövlar

Tröja Vintage från Kapstaden / halsband Forever21 / stövlar StylebyTyra


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här