Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:43 | April 18, 2013

MINI PIZZA

mini pizza

Två dagar i rad nu är det jag som har lagat maten här hemma, vi har ofta diskuterat om att jag borde bli bättre på det och nu antar jag att jag letar efter en ny hobby. Jag måste dock säga att jag gör det ganska lätt för mig, igår blev det Red Curry-gryta och idag mini-pizza. Jag har köpt det här Pizza-kittet förut och det blir så himla gott. Man får alltså pizzadegen färdig och utrullad på ett bakplåtspapper och även färdig pizzasås. Sedan väljer man själv vad man vill lägga på, idag blev det två pizzor med parma, mozarella och ruccola(det är min favorit), två med skinka, banan och curry, två med chorizo, feferoni och över alla pizzorna har jag hällt riven Västerbottenost. Det blir så gott och är snabbt att laga, in i ugnen i 10 minuter på 250 grader! Jag har för mig att ett kit kostar runt 25-30 kronor.


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här