Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:14 | April 16, 2013

-Aktivitet-

Jag är riktigt taggad för vårens och sommarens träning, Alva ringde precis och frågade om jag ville börja spela tennis med henne och jag har faktiskt funderat på det en tid då min pojkvän spelar. Jag har också funderat på att strunta i det just därför då jag inte vill inkräkta på “hans sport” men han blev jätteglad när jag ringde och berättade att jag tänkte ge det en chans. Jag behöver en hobby utöver gymmet och då jag inte känner någon som golfar så kan tennis bli riktigt kul eftersom jag känner många som spelar. Det är även en sport som känns tacksam att ägna sig åt på semestern.

Jag ska dessutom som det ser ut nu delta i Tjejmilen i september. Lite nervöst då jag faktiskt aldrig har sprungit en mil förut. Jag kom ju igång med löpningen för något år sedan och ÄLSKAR det, men då sprang jag bara en halv mil tre gånger i veckan. Därför ska jag få löpträning inför loppet vilket jag är väldigt glad för. Jag såg även att Tidningskungen har ett bra erbjudande på Runner’s World just nu så jag tänkte värma upp med fyra nummer av magasinet för lite tips och inspiration. Någon annan som satsar på Tjejmilen?

tjejmilen 2013

0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här