Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:12 | April 8, 2013

Tävling, Bäddset från BHC

Jag tänkte som sagt ha en tävling här i bloggen där ni kan vinna ett bäddset i jerseybomull i samarbete med Beach House Company. För att delta gör ni som vanligt och lämnar en kommentar under det här inlägget där ni motiverar varför just ni ska vinna. Lämna er e-mailadress i rutan som är avsedd för det(då är det bara jag som kan se den), ange om ni vill ha ett bäddset som passar en enkel- eller dubbelsäng och vilken färg ni föredrar, band lilac eller fold heaven som ni ser här nedan. Tävlingen pågår till och med fredag den här veckan och då väljer jag ut en vinnare. Lycka till!

beach house company

0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här