Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:54 | April 8, 2013

loveofmylife

Jag gör mitt bästa för att låta bli att pussa på min älskling då han är sjuk men nu har det gått tre dagar och det börjar bli riktigt jobbigt att inte få den närhet som vi är så vana vid och beroende av! Aldrig trodde jag att jag någonsin skulle bli så fäst vid en kille, jag som alltid har haft en viss distans till mina förhållanden. Den här gången har jag bara släppt allt och det känns så otroligt bra att älska och lita på någon så mycket. Han är den finaste killen jag har lärt känna och tillsammans har vi verkligen byggt varandra. Jag känner hur jag blir en bättre människa av att ha honom i min närhet. Vi har precis kommit hem från en semester men tänkte snart börja planera nästa igen, det enda vi kan prata om är att åka bort tillsammans och bara få vara vi två igen! Låter det lite löjligt? Kanske, men det känns helt fantastiskt!

kärlek

0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här