Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:44 | April 5, 2013

HOME IS WHERE YOUR HEART IS

Jag tror aldrig att jag har visat er lägenheten vi bor i? Den var så mörk och dyster innan(läs ungkarlslya) men vilket ansiktslyft den har fått. När vi var i Miami fick vi golven slipade och målade vita så att parketten syns genom färgen, jättevackert. Även bordet målades om från svart till vitt och helt plötsligt syns alla detaljer och möblerna framhävs till skillnad från när golvet var svart. Vi älskar det och blir jätteglada varje morgon när vi kommer ut från sovrummet. Vad tycker ni? Lite svårt när ni inte har sett förebilder men ni kanske kan föreställa er…

inredning

inredning

inredning


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här