Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:27 | April 3, 2013

PÅ HEMMAPLAN IGEN

Vi är hemma, äntligen! Jag måste dela med mig lite av mitt missnöje med British Airways. Först och främst var man tydligen tvungen att kryssa i någon ruta om man ville sitta bredvid den man åker med. Är inte det en självklarhet? Det har resulterat i att vi på varje flight har fått bråka oss till platser bredvid varandra. Jag är lite flyggrädd också, framförallt när det är turbulens, vilket det var i natt så jag hade varit livrädd om jag inte hade fått sitta bredvid min pojkvän. De hade även bokat in det mest orealistiska bytet i London nu på vägen hem. Vi skulle ha en timme mellan flygen och knappt då hinner man av flyget från Miami, ta tåg till rätt gate, gå genom säkerhetskontrollen där det alltid är lång kö och lyckas komma på flyget hem till Stockholm. Nu var dessutom vårt flyg från Miami försenat så vi fick ta ett senare flyg hem. Nu har hela dagen gått som vi trodde vi skulle få ha här hemma och fixa med vår nyrenoverade lägenhet. Men det är skönt att vara hemma i alla fall, och vi slapp betala övervikt(vi hade shoppat lite för mycket tydligen) och fick gratiskuponger till en jättegod frukost när vi missade flyget i London. Nu ska vi ner och äta på Vurma(golvet har inte torkat i köket så det blir till att äta ute i ett dygn till) och sedan fixa här hemma om vi inte blir alltför jetlagged. På instagram(linnherbertsson) kan ni få se en tjuvkik av hur lägenheten ser ut. Ha en fin kväll!

dagens outfit miami

Skor Nike / Keps LA / jacka WESC / byxor och t-shirt H&M / väska Louis Vuitton


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här