Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:36 | March 13, 2013

En liten lista.

Idag är jag nöjd med: Att jag körde två pass på gymmet igår, det känns i kroppen idag kan jag säga! På morgonen sprang jag och tränade kondition i en timme och inte bara det utan jag sprang bredvid Michael Nyqvist. Det är sällan jag blir starstrucked och på vårt gym tränar många stora svenska artister och skådisar men med Michael är det något speciellt, en av Sveriges bästa skådespelare om ni frågar mig och hans aura är bara så cool! På kvällen kunde jag inte låta bli att gå ner till gymmet igen då det var dags för mitt favoritpass core!

Idag är jag missnöjd med: Min rygg! Ni kanske har märkt på mina dagens outfit-bilder att jag använder en hel del sneakers. Jag tycker absolut att det är snyggt men det är främst för att min rygg bråkar lite med mig. Jag har lätt skolios och det gör min rygg lite extra ostadig.

Idag saknar jag: Maria och Sofia, mina underbara vänner som var här och hälsade på från London och Malmö i helgen. Vi har så kul tillsammans och det är lika jobbigt varje gång vi skiljs åt!

Idag avskyr jag: Att mamma bor i Malmö och jag i Stockholm. Det är tre dagar kvar tills hon kommer upp och hälsar på och jag längtar så. Man ska aldrig ta för givet att ha sin familj nära till hands. Så många gånger jag har saknat att bara kunna kila över till mamma och umgås.

Idag älskar jag: Min pojkvän som precis pussade mig en gång extra innan han skulle kila iväg till kontoret. Jag är så lycklig i hans sällskap och vi ringer varandra fortfarande om dagarna och berättar hur mycket vi saknar varandra. En arbetsdag är helt enkelt för länge att vara utan honom!

Idag just nu ska jag: Göra mig i ordning och gå till kontoret, jag är faktiskt lite sen så nu säger jag hejdå! Ha en fin dag så länge…


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här