Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:42 | March 11, 2013

AFTERNOON TEA

En ny favoritsysselsättning för min del har helt klart blivit att gå på Afternoon Tea under helgerna. För några veckor sedan var jag och killen på Häringe Slotts Afternoon Tea och igår tog jag med Maria och hennes familj till Afternoon Tea Svenskt Tenns tesalong vilket ligger på Strandvägen här i Stockholm. Jättemysigt! Till helgen kommer mamma upp och hälsar på och då har jag bokat Afternoon Tea till oss på Hotel Diplomat som också ligger på Strandvägen. Ett tips är att boka långt i förväg! På Svenskt Tenn lyckades jag få ett bord för åtta personer tre dagar innan. Hotel Diplomat måste man boka minst en vecka innan och värst av alla ställen är Grand Hotel. Det var egentligen dit jag ville ta mamma men de har två månaders väntetid så var ute i god tid om ni vill boka.

afternoon tea svenskt tenn

0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här