Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:51 | March 1, 2013

Preparing for Miami

Idag är det den 1 mars, hjälp vad tiden har gått fort! Jag tycker att januari-februari brukar vara lite kämpiga då man går och längtar efter våren men i år har tiden bara rusat förbi. Jag har en del att förbereda inför Miami, bl.a. inhandla lite sommarkläder då jag sålde mycket på bloppis förra året. I helgen hittade jag godbitarna här nedan och i eftermiddag har jag bestämt mig för att ta ledigt, då ska jag först äta lunch med Nanna, efter det ska jag möta upp Lova och sedan Renate i stan. Jag går sällan i stan så det ska bli riktigt mysigt!

levis jeansshorts

beach wear

beach wear

501 levis

Shorts Urban Outfitters / Solglasögon Nacka Forum / Bikini H&M


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här