Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:56 | March 1, 2013

En liten lista.

När vaknade du imorse? Klockan sju slog jag upp ögonen och skulle gå på yoga men jag kunde knappt gå p.g.a. träningsvärk så det blev inget, men det blev ett armpass istället. Jag måste ju klara av min utmaning här i bloggen som innebär 4 pass i veckan.
Vad var det första du tänkte när du vaknade? Aj, jag kan knappt röra mig!
Har du ringt nån imorse, vem och vad sa ni? Nej faktiskt inte, annars är det rätt vanligt att jag och mamma pratar på morgonen när vi har vaknat. Idag har vi smsat istället.
Vilket humör är du på? Strålande humör, det är FREDAG!
Vad har du på dig just nu? Träningskläder, eftersom jag har sådan träningsvärk i benen körde jag istället en timmes arm/axlar/rygg-pass på gymmet.
Har du ont någonstans? Ja som sagt i benen, ledsen om jag tjatar men det är helt sjukt!
Om du fick välja vad som helst att äta just nu, vad är du då sugen på? American Pancakes som stod utanför dörren när jag kom hem från gymmet. Det är en PR-byrå som har skickat ut en hel påse med pannkaksmix, sirap, blåbär, en amerikansk dagstidning och jordnötssmör. Men sådan frukost passar sig bättre på helgen så det får bli i morgon.
Vad köpte du när du drog ditt kort senast? Alldeles för dyr sashimi till lunch igår, men gott var det!
Vilken var den första hemsidan du gick in på på internet? Min blogg, så är det alltid. Sedan blir det Resumé och Dagens Media.
Vad ska du göra ikväll? I kväll ska vi fira av Nanna som flyttar till London i tre månader. Det ska vi göra hemma hos henne och vi kommer vara en massa tjejer som sedan går ut!
Vilken är den första låten du sätter på idag? Jag har inte själv satt på någon men den första låten jag hörde på gymmet var Swedish House Maffia, den som spelar i Absolut Vodka-reklamen(vet inte vad de heter?).
Vad tycker du om din blogg? Oh, min blogg är min bebis! Jag älskar min blogg och är riktigt nöjd med den för tillfället. Jag hade ju en jobbig period i höstas med allt som hände med min familj men nu är jag back on track igen och jag älskar det!
Vad gjorde du för exakt en vecka sedan, den här tidpunkten? Hmm, jag måste kika i min kalender. Jo, då satt jag och Sandra och arbetade med en pitch för ett företag med AWagency.
Tror du att du kommer få en komplimang idag, för vad? Jag hoppas att jag får det för de nya, vita byxorna jag tänkte inhandla idag. Jag hoppas att min rumpa kommer vara väldigt snygg i dem, men det vet jag inte ännu, haha!
När fotade du något senast, och vad? Det var alldeles nyss som jag tog en bild av budet som kom, det kan ni också se här till höger för jag har fått en ny widget där mina Instagrambilder syns, fin va?
Har du gjort av med pengar idag, på vad? Nope, inte än.
Om du sträcker ut ditt ben rakt ut, vad snuddar du vid då? Min fina hund Charlie.
Vad har du på dig idag? Just nu träningskläder men jag ska ta en dusch och svira om till jeans, boots, skjorta och päls nu alldeles strax.


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här