Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:15 | February 27, 2013

IN A HURRY

Nu ska jag kila iväg på middag, dagen har verkligen gått i ett så nu ska det bli riktigt skönt att få varva ner och ha lite trevligt! Jag ville bara kika in, säga hej och visa er den här ombloggade läpptrenden som jag provar på idag: -läppenna med ljusare läppstift. You like it? Hinner inte skriva ut vilka märken och nyanser jag har använt nu men om ni är nyfikna så fråga på, då kan jag svara i morgon. Ha en fin kväll, puss och kram!

läppenna

0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här