Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:40 | February 20, 2013

How sweet?

Min pojkvän var så stolt när han rev upp kuvertet och visade mig det nya VISA-kortet han hade beställt med en bild på mig. Hur gulligt är inte det? En kärleksförklaring att kalla duga, att han inte skäms för att ha sin tjej på sitt VISA-kort. Vi är fortfarande efter ett år så där löjligt nykära och jag älskart! Igår vann hans företag, Occasion Corporate Events, dessutom pris som Årets Byrå i sin kategori så idag är jag dessutom stolt som en tupp(eller höna kanske man säger).

visakort bild

0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här