Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:47 | February 10, 2013

New Phone

Tack för att ni delade med er, ni som har Samsung Galaxy, det var precis den jag menade och jag har varit sugen på den i över ett år. Däremot så rekommenderade säljaren mig att ta en iPhone 5 då alla mina andra tekniska prylar är Apple, det underlättar tydligen synkroniseringen. Nu har jag använt den i helgen och måste säga att jag är jättenöjd, även om jag inte alls förstår varför de har gjort den 1 cm högre, it makes no sense? Och det förbättrar definitivt inte mobilen!

iphone 5

0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här