Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:16 | February 7, 2013

Skomässan

Det blev ingen skomässa igår då det snöade för mycket men vi åkte ut i morse istället. Tyvärr fungerade inte min blogg-admin innan så jag kunde inte blogga innan jag stack. Konstigt det där, när bloggen inte är tillgänglig känns det verkligen som något saknas mig. Oavsett, jag och Charlie har alltså dreglat över lite nyheter från bl.a. Steve Madden och jag har beställt lite pre fall-skor som kommer först i början av sommaren.

jessica simpson shoes

steve madden shoes

kenneth cole shoes

steve madden shoes


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här