Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:48 | February 4, 2013

1 år med min älskling!

Har ni haft en bra måndag? Det har jag med en massa jobb och förberedelser. Jag och min pojkvän firar nämligen ett år tillsammans idag, han ligger fortfarande hemma sjuk men jag lagade en jättegod middag åt honom(det är första gången jag lagar mat åt honom, dåligt jag vet, men desto gladare blev han idag), köpte blommor och presenter. Jag älskar dig mest i världen min älskling! Nu ska vi fortsätta mysa, jag önskar er en fin kväll.

1årsdag

0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här