Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:54 | February 1, 2013

Min lilla familj

Nu var det visst min pojkväns tur för idag ligger han hemma med feber och Charlie som inte direkt är världens piggaste hund har inte något emot att göra honom sällskap. Och jag som har så mycket att göra idag att jag inte ens hann ta mig till kontoret jobbar hemifrån osminkad i mjukiskläder. Det är så mysigt att ta små micropauser i arbetet och gå in och pussa på mina älsklingar! Det känns verkligen som min lilla familj och jag har tänkt en hel del på det sedan jag träffade min kille. Att det handlar inte så mycket om åldern när man är redo att binda sig, det handlar om personen man är tillsammans med. I mitt förra förhållande vågade jag inte ens införskaffa en gemensam inredningspryl utan att tänka på hur jobbigt det skulle bli att dela upp saker om vi gjorde slut. Jag hade fortfarande en rädsla för att binda mig och trots det fick jag för mig att den gången, då var det på riktigt. Den här gången är jag inte rädd för någonting! Och det är precis så här kärlek ska vara, okomplicerat men så underbart på samma gång. Förr var jag livrädd för ordet okomplicerat, då visste jag inte att man kunde vara dödskär i någon man hade det så bra tillsammans med!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här