Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:51 | January 24, 2013

Life of Pi

Ni kan nog aldrig gissa vad jag och Nanna gjorde igår, vi stod och sågade ner ett träd i mitt vardagsrum(grannarna som ser in till oss trodde nog att vi hade blivit galna). Det var vår gigantiska julgran som vi ännu inte hade hunnit slänga ut och då alla julgranar redan är insamlade var vi tvungna att transportera den på något sätt vilket blev i svarta sopsäckar. Min kille kom hem mitt i allt och skulle ge sig på sågen men gav upp efter fem minuter. Då fortsatte jag och Nanna och hela granen var avklädd, nersågad och packad i påsar på mindre än två timmar(inräknat städningen efteråt). Tjejer kan, eller vad säger ni? Konstigt nog fick sågandet mig att längta efter naturen och då passade det väldigt bra att vi mötte upp Amelie lite senare och såg filmen Sagan om Pi på bio. Fantastisk film, med mycket djur och som behandlade religion och livets mysterium, precis sådant jag älskar på film. Så den kan jag varmt rekommendera!

life of pi quote

0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här