Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:25 | January 21, 2013

Lux and the city inspiration

I’ve done it again… Jag blev helt förälskad i Dior-väskan här nedan till höger och var bara tvungen att ha den. Det finns så mycket snyggt i Luxclusifs kampanj den här veckan men en väska fick räcka kände jag och Dior-väskan andas precis den rätta vintage känslan enligt mig. Jag hade dock inte tackat nej till en gul Louis Vuitton Noe till våren och de här härliga Prada-väskorna, den lilla, blåa är helt magisk och kostar bara runt tusenlappen i veckans kampanj.

märkesväskor

0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här