Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:04 | January 20, 2013

-Promenad-

Jag gick en riktigt lång promenad genom Malmö precis och staden visar sig verkligen från sin bästa sida idag. Det är -10 grader men solen värmer verkligen och hela Pildammsparken var full av skridskoåkare, så vackert! Det känns lite konstigt att gå runt i Malmö faktiskt, varje gatuhörn och byggnad påminner mig om en eller annan person eller en speciell tid i mitt tidigare liv. Det är verkligen en bitterljuv känsla, vissa minnen är underbara trots att jag aldrig skulle vilja tillbaka till den tiden. Andra minnen är inte alls lika roliga. Tänk att det är snart fyra år sedan jag flyttade till Stockholm, ett av de bästa besluten i mitt liv faktiskt. Och även om Malmö är väldigt vackert idag så kommer jag nog aldrig hamna här igen, but only time can tell. När jag inte uppdaterar bloggen är jag ganska flitig på Instagram förresten, jag ska försöka hitta ett sätt att koppla mitt konto direkt till bloggen men tills dess kan ni följa mig på linnherbertsson.

instagram

0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här