Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:24 | January 19, 2013

Morgon i Malmö

Magiskt att vakna upp med min lilla hund igen. Jag kände knappt igen henne igår då hon har gått upp riktigt mycket i vikt. Mamma trodde att vi fortfarande skulle ge henne vad hon än vill äta och så mycket hon vill, men det var bara de första dagarna när vi hade kommit hem från djursjukhuset. Lite miss i kommunikationen där så nu får vi sätta vårt lilla hjärta på bantning så att veterinären inte blir helt förskräckt i Stockholm på onsdag, hihi. Mamma kommer snart hem och idag ska vi hitta på något mysigt, vad har vi inte bestämt än. Först ska jag ligga kvar en stund till i sängen, bara njuta och kolla på Nyhetsmorgon.

chihuahua

breakfast in bed

chihuahua


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här