Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:48 | January 18, 2013

Stockholm – Malmö

Jag sitter på flygplatsen och väntar på boarding! Helgen ska spenderas i Malmö med mamma och min lilla vovve. Vilken diskussion det blev angående mina ögonbryn i föregående inlägg förresten. Haha, ni är gulliga som säger ifrån och jag kan erkänna att de ser lite oproportionerliga ut på bilder ibland men i verkligheten är jag riktigt nöjd med mina ögonbryn. Jag önskar nästan att de var ännu tjockare och fylligare, but hey that’s just me! Någon frågade om jag alltid har haft samma form på ögonbrynen men det kan jag tala om att jag inte har, ett tag under tonåren var de smala som trådar och ett tag slutade jag noppa dem helt och hållet, nu i efterhand kan jag erkänna att DÅ såg jag inte riktigt klok ut. Vem vet, kanske jag kommer se tillbaka på de här bilderna och tänka “jag skulle ha lyssnat på mina läsare”. Haha! Men ha en fin kväll hörrni! Själv har jag fjärilar i magen så mycket jag längtar efter mamma och hund.


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här