Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:24 | January 17, 2013

I've got tired written all over my face today…

Dagens mode, trött! Tekla, Alva, Emma, Johanna, Gisela och Lova kom över till mig igår och så drack vi vin och snackade skit fram till midnatt. Tekla drar till LA, Lova till Berlin, jag till Malmö men alla kommer hem ganska snart förutom Alva som ska vara borta i Asien i 2,5 månad. När hon berättade det i höstas kändes det lugnt och jag har intalat mig själv att tiden kommer gå fort, men helvete vad jag kommer sakna dig ALVA!

linn herbertsson

0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här