Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:11 | January 11, 2013

London baby…

Som det ser ut nu åker jag och min pojkvän till Miami i slutet av mars, vi har lite vänner som ska dit där då också. Innan dess skulle vi vilja komma iväg på en lite kortare resa och det lutar mot London. Jag tycker det är så svårt med hotell och därför undrar jag om ni har lite tips på bra hotel i London? Vi vill bo centralt men kanske inte i de mest turistiga delarna utan där det är lite lugnare och mysigare kanske. Tack på förhand!

london

bikes

foodmarket London


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här