Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:49 | January 9, 2013

Status Update…

Jag har jobbat hela dagen, så himla kul och nu börjar det hända grejer med AW agency. Jag har fortfarande en redovisning, en opponering och en gruppuppsats kvar i skolan(ska lämnas in i mitten av nästa vecka) så stå ut med min lite sega uppdatering. Jag fick lite klagomål på att jag är opersonlig i bloggen men det har varit så mycket i mitt liv det senaste halvåret och just nu försöker jag göra mitt bästa för att bara bearbeta allt och gå vidare. Jag talar om min mammas cancerbesked, följderna av det som vi påminns om dagligen, min hund som har blivit sjuk och jag har dessutom pluggat heltid, startat ett företag och bloggat. Det var inte ovanligt för mig i höst att sätta igång runt åtta på morgonen och vara igång till två på natten. Det håller ju inte i längden som ni förstår, just därför ser jag också väldigt mycket fram emot våren. Då kommer fullt fokus att ligga på min blogg och vårt företag och det ska bli skitkul! Är det något jag har lärt mig det senaste halvåret så är det att man klarar så mycket mer än vad man tror och jag är definitivt redo för nya utmaningar! Samtidigt tänker jag ta tillvara på livet och njuta, mitt mål är att jobba/blogga max 9 timmar om dagen och sedan stänga av datorn på kvällen(haha, vi får se hur bra det går). Jag har pluggat på universitet i 3,5 år nu och bloggat i 5 år, detta har också inneburit att jag egentligen aldrig är riktigt ledig, inte ens på min semester. Men som jag har förklarat för er innan så älskar jag min blogg och ser inte den som ett “jobbigt jobb”, tvärtom. Min blogg är något av det bästa som har hänt mig. Självklart kommer jag dela med mig mer av allt jag har gått genom, det är något av det bästa när man har en blogg, ni läsare, er kunskap, era erfarenheter och hur vi kan peppa varandra. Att jag inte har varit mer personlig i bloggen den senaste tiden beror på att jag helt enkelt inte har haft någon tid över till att ens tänka och reflektera över allt som har hänt, än mindre att skriva om det i bloggen. Kram på er!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här