Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:25 | January 3, 2013

Nails'n'stuff

Jag får så mycket komplimanger för mina glittriga naglar och jag trivs så bra med dem. Mimmi hörde av sig igår och berättade att hon har ett erbjudande under hela januari där mina läsare får ett nytt set fransk manikyr, glitter eller naturella naglar för 495 kronor om ni uppger mitt namn vid bokningen. Hon finns på Hårbutik i Stockholm och här har ni hennes hemsida(klick) för mer information. Den här varianten gjorde jag senast jag var hos Mimmi!

nails

0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här