Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:20 | January 2, 2013

Countryside getaway

Vi har smitit från stan till några kompisars lantställe utanför Västerås. Här är verkligen idylliskt och planen är att bara ta det väldigt lugnt ett par dagar! Vi hade ett fantastiskt Nyår, alla var så imponerade av vår middag och vi hade bara så himla trevligt hela kvällen och natten. Jag kände mig knappt bakfull igår när jag vaknade, det kallar jag en bra start på året! Jag har verkligen längtat efter år 2013, nu är det här och solen skiner för första gången på länge!

dagens outfit

0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här