Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:35 | December 20, 2012

Adventskalender Tävling, Lucka 20

adventskalender blogg

För att vara med i dagens adventskalender-tävling lämnar du en kommentar under det här inlägget och motiverar kort(eller långt) om varför du ska vinna. Produkterna är tänkta att falla antingen er läsare i smaken eller passa som julklapp till någon av era nära och kära! Tävlingen pågår endast fram till midnatt och i morgon kommer det en ny tävling igen, så kommer det gå till här i bloggen ända fram till den 24 dec! Glöm inte att lämna din e-postadress i rutan där det står “e-post”, där är det bara jag som kan se den. Vi kontaktar sedan vinnaren vi väljer ut per mail högst ett par dagar senare. Självklart kan man vara med och tävla varje dag med chans att vinna! Lycka till!

Vinnaren heter Cattis: Först vill jag bara ha sagt att tycker det är en fin sak av dig att skapa en julkalender på detta sätt och hjälpa hårt arbetande/studerande människor att under 24 dagar kanske vinna en fin sak till sig själv eller en nära. För det andra hoppas jag att detta halsbandet blir min systers i examenspresent i januari. Hon går just nu på designerskolan i Köpenhamn och är en stor förebild till mig. Och därför skulle jag vilja ge henne något extra fint i examenspresent. Men eftersom jag ska till Guatemala i vår och volontärarbeta så måste jag spara in på kronorna.


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här