Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:16 | December 19, 2012

Adventskalender Tävling, Lucka 19

adventskalender blogg

För att vara med i dagens adventskalender-tävling lämnar du en kommentar under det här inlägget och motiverar kort(eller långt) om varför du ska vinna. Produkterna är tänkta att falla antingen er läsare i smaken eller passa som julklapp till någon av era nära och kära! Tävlingen pågår endast fram till midnatt och i morgon kommer det en ny tävling igen, så kommer det gå till här i bloggen ända fram till den 24 dec! Glöm inte att lämna din e-postadress i rutan där det står “e-post”, där är det bara jag som kan se den. Vi kontaktar sedan vinnaren vi väljer ut per mail högst ett par dagar senare. Självklart kan man vara med och tävla varje dag med chans att vinna! Lycka till!

Vinnaren heter Conny: OXXO Design är något min fru talat länge om, hon älskar märket. Rosa är en färg hon är väldigt förtjust i, och hon klär underbart fint i det. Nu hinner ju inte denna vinst fram till jul – men det bästa är att hon fyller år 6 januari så detta vore en underbar födelsedagspresent till henne! Skulle vilja ge henne dom som tack för att hon är den hon är. Att hon orkar! Hon fixar och donar med barn och hem varje dag när jag jobbar, och då har hon tre barn hemma (två i skolan och tre hemma). Maten är alltid klar när jag kommer hem. Hemmet är alltid städat innan sängdags. Men hon finns också där för både mig och barnen, vem som än behöver prata så finns hon där. Men hon för för lite uppskattning och uppvaktning, helt klart. Många gånger undrar jag vad jag håller på med, varför jag inte stannar för att köpa blommor. Men det har inte funnits utrymme för det helt enkelt. Nu ser jag min chans att få uppvakta henne lite extra!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här