Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:56 | December 13, 2012

Glad Lucia

Precis som resten av julen så älskar jag Lucia. Varje år sedan jag föddes har vi firat framför Lucia på tv under morgonen och tänt den här Lucia-ljusstaken som jag nu har fått ta över av mamma. Det här året blev det dock inte några lussekatter till frukost då de var helt slut på 7eleven och jag har inte hunnit baka några, bummer! Nu har vi tittat på ett Lucia-tåg här i skolan och ska snart redovisa ett projekt vi håller på med. Jag önskar er en riktigt Glad Lucia!

lucia

lucia


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här