Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:56 | December 12, 2012

In my Christmas Tree

De här underbara julgransprydnaderna började mamma ge mig i julklapp för ett par år sedan. Jag blev så förtjust i dem att vi åkte till Christianias Julmarknad i Köpenhamn och köpte på oss så många jag kunde få med mig hem till Stockholm. Nu pryder de vår vackra gran och ni ska få se den så fort den är klar, jag kämpar med att hitta ljusslingor till granen för tillfället. Jag vill ha de absolut vanligaste och mest traditionella och så ska det ändå vara så svårt att hitta!

julgransprydnader

julgransprydnader


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här