Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:01 | December 3, 2012

Mönstermani…

Förra veckan fick jag hem min Louis Vuitton Noé som jag beställde på Luxclusif i förra veckans kampanj, I freakin’ love it. Jag har blivit helt tokig i Louis Vuitton sedan jag fick en i present av min kille i somras och den här veckans kampanj(klick!), Mönstermani bjuder på flertalet väskor från Louis Vuitton med det kända LV-monogrammet. Jag älskar den här modellen som ha blivit väldigt populär senaste tiden. Vad tycker ni om min nya älskling?

louis vuitton Noé

louis vuitton Noé

louis vuitton Noé


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här